Vroeger al, toen Rory nog een klein kind was, wist ze heel goed wat ze later wilden worden: kok. Dat was haar droom. En dan niet als moeder zorgen voor haar eigen gezin. Nee Rory wilde in een restaurant werken. Inmiddels is Rory 10 jaar. Ze woont samen met haar ouders en haar broer en zus in Albanië.

Evenals de meeste kinderen in Albanië leeft ook Rory, met haar gezin, in armoede. Helaas kan ze niet naar school omdat ze thuis moet helpen met het huishouden. En niet naar school betekent eigenlijk dat ze geen echte toekomst heeft. Sterker nog: de spiraal van armoede blijft in stand.

Haar moeder zal haar vast wel leren om te koken. Maar dan voor het gezin. En niet om in een restaurant te werken.

Maar met jouw hulp is er veel mogelijk.

Met jouw support kan Rory wel naar school. Leert ze  een vak en leert ze óók lezen, rekenen en schrijven.  En dat is echt nodig als je in een restaurant kok wilt worden.

Uit ervaring weten we dat als een kind naar school kan gaan, dat daarmee de spiraal van armoede doorbroken kan worden. En via het Kinderadoptieplan krijgen ze een hoopvolle toekomst omdat de kinderen ook horen over een leven met Jezus.

We kunnen het niet alleen. Wil je meehelpen om kinderen zoals Rory een hoopvolle toekomst te geven?

ncm-sep-2016

Geef Rory een hoopvolle toekomst.

Klik hier:

Rekeningnummer: NL63 INGB 0006 2121 24 t.n.v. Kinderadoptieplan o.v.v. een projectnaam
Top
Volg ons: