Vacature penningmeester

Het Kinderadoptieplan

Kansarme kinderen een hoopvolle toekomst geven. Dát is onze missie. Wij geloven dat we hiermee de wereld kunnen veranderen. Samen met onze sponsors zorgen wij er voor dat wereldwijd duizenden kinderen voedsel, onderwijs en liefdevolle aandacht ontvangen. Ook krijgen ze de hoopvolle boodschap van het evangelie te horen. Vanuit Nederland worden er meer dan vijfhonderd kinderen gesteund.
Wil je ook bijdragen aan een rechtvaardigere wereld?

De organisatie

Het Kinderadoptieplan maakt deel uit van het internationale Child Sponsorship Program van de Kerk van de Nazarener. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amerika. In Nederland is het Kinderadoptieplan onderdeel van de Districts Nazarene Missions International (DNMI), de landelijke zendingsraad van onze kerk. Het team wordt geleid door een ‘coördinator’. Deze is vanuit de functie automatisch (ex officio) lid van de DNMI. Het enthousiaste team bestaat daarnaast uit een administratief medewerker, een penningmeester, een correspondentie medewerker en een online promotie medewerker. Het contact met de andere teamleden gaat meestal per WhatsApp, e-mail en telefoon. Een paar keer per jaar komt het team bij elkaar om ervaringen te delen en de teamgeest op te bouwen. Meer informatie.

We zijn op korte termijn zoek naar een penningmeester (ca. 2 uur/week):
Deze persoon is verantwoordelijk voor
– de financiële administratie van het Kinderadoptieplan. We werken met het programma Snelstart Online
– een actuele financiële administratie van het sponsorbestand;
– het maandelijks incasseren van sponsorbedragen van sponsors;
– elk kwartaal versturen van de sponsorgelden naar het buitenland;
– opstellen van de jaarrekening en begroting.

Deze functie kan vanuit huis uitgevoerd worden, met volledige flexibiliteit in het indelen van je eigen tijd. Er is ruimte voor eigen initiatief. Beschikking over een computer en kennis en ervaring met financiële administratie, Microsoft Office (Word, Excel) is daarbij belangrijk. We verwachten dat je lid bent van de Kerk van de Nazarener.

Contact

Als je interesse hebt in deze functie, kun je contact opnemen met Désirée Veening-Griffioen.

Je kunt ook een e-mail naar me sturen. Gebruik daarvoor onderstaande formulier.

  Je naam

  Je E-mail adres
  *

  Op welk telefoon nummer ben je bereikbaar??

  Je bericht


  We zien naar je uit!

  Rekeningnummer: NL63 INGB 0006 2121 24 t.n.v. Kinderadoptieplan o.v.v. een projectnaam
  Top
  Volg ons: