Plan 2: Onderwijs specifiek kind, met briefwisseling

32,00 per maand

  • Je sponsort 1 kind
  • Onderwijs en voeding
  • Naschoolse opvang
  • Je kiest zelf land, leeftijd en geslacht
  • Correspondentie mogelijk
  • Opzegtermijn: 1 maand

Categorie:

Beschrijving

Kies een kind die jij naar school wilt laten gaan. Je ontvangt een foto met informatie en je kunt met het kind corresponderen (in het Engels). Een klein deel van je bijdrage gaat naar het fonds voor ongesponsorde kinderen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk kinderen van de wachtlijst helpen!

Als je een specifiek kind wilt sponsoren, kun je zelf een keuze maken op basis van het land van herkomst, het geslacht of leeftijd. Je kunt ook ons vragen om de keuze voor je te maken. Nadat je je keuze hebt doorgegeven, ontvang je binnen 2 weken per post een foto van jouw sponsorkind met profielkaart en aanvullende informatie. Je kunt een paar keer per jaar post verwachten, maar er zit vaak veel tijd tussen het versturen en het ontvangen van de post. Je kunt ook zelf brieven en kaarten sturen aan je sponsorkind (in het Engels). Voor kinderen is het heel bijzonder om post te ontvangen!

Soms gebeurt het dat een kind uit het sponsorprogramma gaat. Bijvoorbeeld omdat het gezin verhuist, of omdat het kind de opleiding heeft afgerond. Wij laten je dit zo snel mogelijk weten en doen meteen een voorstel om een ander kind van de wachtlijst te sponsoren. Je kunt er ook voor kiezen om over te stappen op één van de andere sponsormogelijkheden.