Kansarme kinderen een hoopvolle toekomst geven.

Dát is onze missie. Wij geloven dat we hiermee de wereld kunnen veranderen. Samen met onze sponsors zorgen wij er voor dat wereldwijd duizenden kinderen voedsel, onderwijs en liefdevolle aandacht ontvangen. Ook krijgen ze de hoopvolle boodschap van het evangelie te horen. Wil je ook bijdragen aan een rechtvaardigere wereld?

Word sponsor!

Many things can wait; children cannot. Today, their bones are being formed, their blood is being made, their senses are being developed. To them we cannot say ‘tomorrow.’ Their name is ‘today.’ (Gabriela Mistral)

Onze visie

Ieder kind is waardevol en geschapen naar Gods beeld. Wij willen kansarme kinderen in staat stellen om te worden zoals God hen bedoeld heeft. Daarom voorzien we in de specifieke behoeften van deze kinderen. We bieden ze veiligheid en stabiliteit, onderwijs, voedsel en schoon water. Omdat kinderen onderdeel uitmaken van een groter geheel, reiken we ook uit naar hun omgeving; hun families en gemeenschap.

Geschiedenis

Het KinderAdoptiePlan is in 1983 in Duitsland opgericht en sinds 1991 in Nederland. Wereldwijd meer dan 19.500 ondersteunde kinderen.

Lees meer

Holistische benadering

Alleen geld, of voedsel of onderwijs helpen een kind niet om de cirkel van armoede te doorbreken. Er is een holistische aanpak nodig om een kind werkelijk hoop te geven op een leven zonder armoede.

Lees meer

Ons motto

Als je niet de hele wereld kunt helpen, start dan met één kind. Geef een kind weer hoop op een toekomst.

Lees meer

Wat doen we?

In Nederland is er een klein, maar enthousiast team vrijwilligers dat het Kinderadoptieplan onder de aandacht brengt. We werken veel via de lokale kerken.

Lees meer