Disclaimer

disclaimerBedankt voor je bezoek aan onze website. Hoewel de informatie op deze site zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is het mogelijk dat de informatie niet juist of onvolledig is. Aan de inhoud van onze website kunnen daarom op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van deze site, stuur dan een bericht naar de online promoter.

Privacy

disclaimerWe respecteren en beschermen je privacy. De door jou verstrekte persoonlijke gegevens, in verband met de aanmelding om sponsor te worden, of met een vraag voor informatie en/of promotie materiaal zullen nooit aan derden verstrekt worden. Ook kun je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten.

Copyright

disclaimer

Op de inhoud en de presentatie van deze site berust een intellectueel eigendomsrecht. Gebruik is mogelijk, maar in overleg met de coördinator. Bronvermelding is verplicht.

Links naar andere website

Anbi gecertificeerdOp deze site kunt je soms een aantal links aantreffen naar andere websites. Het Kinderadoptieplan is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met je (persoons)gegevens.