Blinde tiener Nicolle

Mijn naam is Orlando Wilmer Ramírez Bacilio. Mijn vrouw en ik zijn lid van de Kerk van de Nazarener in Pesqueda. We hebben vier kinderen: Betsy, Ivan, Nicolle en Catalina. Onze dochter Nicolle is gesponsord door het Kinderadoptieplan.

Nicolle werd geboren met een visuele handicap, ze is totaal blind.
Het was voor ons als ouders erg moeilijk om dit te accepteren. We hebben geleerd om alle dingen te ontvangen als van de Heer. En ik moet zeggen dat de manier waarop onze dochter zelf haar handicap accepteert het voor ons een stuk makkelijker maakt.
Onze dochter zit momenteel al op het middelbare school. Ze is een voorbeeld van strijd ondanks de tegenslagen die ze heeft ervaren. Omdat onze dochter financieel gesteund wordt door een sponsor van het Kinderadoptieplan, kan Nicolle studeren aan een particuliere christelijke universiteit. Door haar handicap was het niet mogelijk om te studeren in een staatsuniversiteit. Die is namelijk niet geschikt voor blinden.
Met de steun die Nicolle ontvangt, kunnen we brailleboeken, schriften, haar uniform en het schoolgeld betalen. Ze is enorm blij dat er iemand is die haar niet persoonlijk kent, maar haar toch wil ondersteunen.
Onze dochter inspireert ons om te blijven vechten. Haar passie om te blijven studeren is heel motiverend.

Dank

Mijn vrouw en ik willen iedereen van onze kerk én het Kinderadoptieplan bedanken voor de constante steun om mensen zoals Nicolle te kunnen blijven vechten voor hun dromen.

En speciale dank voor de sponsor. U weet niet half hoeveel uw steun voor Nicolle én voor ons betekent!

Maak ook het verschil

Wil je ook een kind als Nicolle steunen?
Dat kan. Het Kinderadoptieplan biedt in een aantal landen speciale ondersteuning en begeleiding aan kinderen met een beperking.
Met dit plan zorg je ervoor dat een kind niet alleen eten en onderdak heeft, maar ook die speciale zorg krijgt die het nodig heeft.
Klik op de knop en kijk in welke landen je kunt steunen.

Kijk in welke landen je een kind kunt steunen

Blinde tiener Nicolle

Rekeningnummer: NL63 INGB 0006 2121 24 t.n.v. Kinderadoptieplan o.v.v. een projectnaam
Top
Volg ons: