Missie van het Kinderadoptieplan

Kinderen zijn de grootste slachtoffers van extreme armoede. Het Kinderadoptieplan geeft juist deze kinderen weer hoop. In 66 ontwikkelingslanden zijn 11.000 kinderen opgenomen in projecten van het Kinderadoptieplan. Dit is niet mogelijk zonder de steun van sponsors wereldwijd en de inzet van de lokale Nazarener kerken. Onze lokale medewerkers in de ontwikkelingslanden weten als geen ander wat de gevolgen van extreme armoede kunnen zijn en kennen de omgeving, de noden en de mensen. Op deze plekken krijgen kinderen gezonde voeding, gezondheidszorg en toegang tot onderwijs. Sponsorkinderen worden op alle gebieden van hun leven geholpen: fysiek, sociaal-emotioneel, cognitief en geestelijk. Ieder kind maakt kennis met de onvoorwaardelijke liefde van Jezus.

De organisatie

Het Kinderadoptieplan is onderdeel van de internationale ‘child sponsorship’ programma van de kerk van de Nazarener die groeit.

In Nederland is er een team vrijwilligers dat geleid wordt door een coördinator. En  bestaat verder uit de volgende vrijwilligers: secretarieel medewerker, penningmeester, een postverzorger en een online promotor. Op onze website kun je zien wie momenteel deze functies vervullen.

De vacature

Als toekomstig lid(*) van het Nederlandse team is jouw inbreng bedoeld om de bekendheid van het Kinderadoptieplan te vergroten en mensen enthousiast te maken om een kind financieel te steunen. Dat doe je niet alleen, maar in een team bestaande uit een tekstschrijver, bewerker van foto’s, social media redacteur, website redacteur, netwerker, storyteller en video bewerker.
Het werk kan zelfstandig vanuit huis gedaan worden, op tijden dat het jou schikt. Er is ruimte voor eigen initiatief. In deze functie val je onder de leiding van de coördinator van het team.
Het contact met de andere teamleden gaat meestal per WhatsApp, e-mail, Google Drive en telefoon. Een paar keer per jaar komt het team bij elkaar om ervaringen te delen en de teamgeest op te bouwen.
Qua tijdsinvestering kan je denken aan een paar uur per maand.
Een inwerkperiode en/of meelopen met een teamlid behoort tot de mogelijkheden.
We verwachten dat je betrokken bent bij de Kerk van de Nazarener.

Contact

Als je interesse hebt in de functie, kun je contact opnemen met Désirée Veening Griffioen:

Bel naar Désirée e-mail naar Désirée.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Jan Inden:

Bel naar Jan e-mail naar Jan.

(*) Zowel mannen als vrouwen kunnen reageren.

Rekeningnummer: NL63 INGB 0006 2121 24 t.n.v. Kinderadoptieplan o.v.v. een projectnaam
Top
Volg ons: