Wat anderen doen

Allerlei mensen dragen op hun eigen manier een steentje bij voor kinderen in armoede.
Hieronder vind je een paar voorbeelden:

Ed van Hoof

Ed van HoofIn de persoon van Ed komen een aantal talenten samen die hij met plezier gebruikt voor kansarme kinderen. Ed is geraakt door de armoede die hij met eigen ogen heeft gezien. Die compassie voegt hij samen met zijn gave om te spreken. Zoek je een spreker voor een themadienst over het Kinderadoptieplan, dan is Ed bereid om die samen met de lokale zendingsraad vorm te geven. Neem contact op met Ed via: maredu@nazarene.nl.

Annie

Hennie op den BrouwAnnie* gebruikt haar creatieve talent. Ze is niet alleen goed in serviezen schilderen, ze geeft er ook workshops in. Zo helpt ze anderen om ook creatief te zijn. De opbrengst van de workshops gaat naar het werk van het Kinderadoptieplan.

Bob Kagenaar – Voorn

Bob Kagenaar

Bob deelt veel over het werk van het Kinderadoptieplan op Social Media. Daarmee geeft hij de kansarme kinderen een stem én werkt hij mee aan de bekendheid van het Kinderadoptieplan.

Jaap Maris

Jaap MarisJaap gebruikt zijn kennis als kandidaat notaris. Wil je meer weten over de (fiscale) mogelijkheden rond (periodiek) schenken of nalaten dan kun je bij hem terecht.

Je kunt Jaap een bericht sturen via: jaapmaris@gmail.com.

Meer informatie over nalaten en schenken lees je op de volgende pagina: Lees meer

Randolf Wolst

Randolf WolstRandolf is begiftigd met een bijzonder talent. Hij is namelijk in staat om websites te bouwen. En wel op zo’n manier dat ze voor de gebruiker eenvoudig te bedienen zijn. De website die je nu leest is ook door hem gemaakt.

Marion van Hoof

Marion van HoofMarion is heel creatief. Zij maakt en verkoopt schilderijen. Vijftig procent van het aankoop bedrag doneert zij aan het Kinderadoptieplan. Zie ook haar website. website van Marion

Ans Lagerwaart

Ans LagerwaartAns vormt samen met haar man een gepassioneerde stel dat veel voor anderen over heeft. Dichtbij maar ook ver weg. Een van hun acties brengt ‘dichtbij’ en ‘ver weg’ bij elkaar. Wat ze doen? Echtgenoot draait en braadt zijn fameuze gehaktballen, die Ans met haar zendingsteam na de kerkdienst verkoopt. De opbrengst gaat naar het Kinderadoptieplan.

* Naam is om privacy redenen weg gelaten.

Ook jij kunt kansarme kinderen weer een toekomst geven.

Ook jij kunt het leven van kinderen die in armoede opgroeien compleet veranderen! Dat doe je misschien al door een kind te sponsoren. Je kunt dat voor nog veel meer kinderen doen door iets te doen wat bij jou past. Word ook ambassadeur voor het Kinderadoptieplan.

Op dit moment zijn we op zoek naar ambassadeurs met de volgende taken:

– Spreekbeurten geven. Bijvoorbeeld in de kerk, op een kring, of op een school

– Berichten van het Kinderadoptieplan delen op Social Media, dan wel zelf berichten maken over het Kinderadoptieplan

– Het Kinderadoptieplan onder de aandacht brengen door een actie te houden. Bijvoorbeeld een sponsorloop.

– Samen met bedrijven en organisaties mogelijkheden onderzoeken om de strijd tegen armoede aan te pakken

– Iets wat je zelf bedenkt

Als je ambassadeur wordt, helpen we je uiteraard goed op weg. Je krijgt een inwerkperiode afgestemd op jouw behoefte.

Désirée Veening – Griffioen

DésiréeHeb je vragen, ideeën, of wil je je direct al opgeven als ambassadeur? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!”

stuur me een e-mail

Bel me, of stuur een chatbericht: 06-29011653.